Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ

Είμαστε αφοσιωμένοι στο υγιές δέρμα

Υγιές δέρμα μέσα κι έξω

Όλα τα προϊόντα Sanex έχουν δημιουργηθεί για να καθαρίζουν, να φρεσκάρουν ή να ενυδατώνουν το δέρμα σας, ενώ παράλληλα διατηρούν τη φυσική του υγεία και ισορροπία, καθημερινά.

Σας ακούμε

Σας ακούμε

Ξεκινήσαμε τη λειτουργία μας το 1984 με στόχο να ανταποκριθούμε στην ανάγκη σας για αποτελεσματικές και ήπιες λύσεις στη φροντίδα του δέρματος. Ανατρέψαμε τα δεδομένα στην ισπανική αγορά περιποίησης της επιδερμίδας ως μια από τις πρώτες μάρκες που έθεσαν στην κυκλοφορία αφρόλουτρο καθημερινής χρήσης χωρίς σαπούνι. Ελάχιστα χρόνια αργότερα προτείναμε ένα αποσμητικό χωρίς αλκοόλ καθημερινής χρήσης για όλη την οικογένεια.

Συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε

Αναζητάμε διαρκώς νέους τρόπους για να σας προσφέρουμε την ποιότητα που επιθυμείτε και αξίζετε. Μοιραζόμαστε τις ανησυχίες σας σχετικά με ζητήματα βιωσιμότητας και καινοτομούμε συνεχώς, ώστε να αναπτύσσουμε προϊόντα και συσκευασίες που σέβονται περισσότερο το περιβάλλον.

Συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε
Συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε

Διασφαλίζουμε την αποτελεσματικότητα, την ασφάλεια και τη βιωσιμότητα των προϊόντων μας παρακολουθώντας στενά ολόκληρη την αλυσίδα εφοδιασμού. Επιλέγουμε προσεκτικά τα συστατικά σε καθένα από τα προϊόντα μας, ερευνώντας ενδελεχώς την προέλευσή τους και επιβεβαιώνοντας ότι είναι ασφαλή.

Παρακολουθούμε ολόκληρη τη διαδικασία παραγωγής και εργαζόμαστε σκληρά για να αναπτύσσουμε και να προσφέρουμε προϊόντα με σύνθεση φιλική προς το δέρμα, αλλά και το περιβάλλον.

Σεβόμαστε το δέρμα σας, αλλά και τον πλανήτη

Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι για εσάς το δέρμα σας. Ανταποκρινόμαστε στην ανάγκη σας για επαφή με τους άλλους, αλλά και με μάρκες που εμπιστεύεστε. Θέλουμε να απολαμβάνετε τη φροντίδα του δέρματός σας, αλλά και του πλανήτη, γι’ αυτό εργαζόμαστε ώστε να αναπτύσσουμε προϊόντα που κερδίζουν την αγάπη σας. Στο Sanex, έχουμε μία αποστολή: να σας προσφέρουμε τις πιο προηγμένες λύσεις στη φροντίδα του δέρματος, ώστε να διατηρείτε το δέρμα σας κατά το δυνατόν πιο υγιές.

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ

Ασφαλή για το δέρμα, χαρίζοντας κατά το δυνατόν πιο φυσική και υγιή όψη.

ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΕΣ ΑΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ

ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΕΣ ΑΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ

Με σύνθεση που μειώνει τους κινδύνους δερματικών αλλεργικών αντιδράσεων.

ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ

ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ

Χωρίς περιττά, επιβαρυντικά ή αμφιλεγόμενα συστατικά.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Με σύνθεση φιλική προς το περιβάλλον και με λιγότερα υλικά συσκευασίας.

2020 μελέτη IQVIA

*2020 μελέτη IQVIA, ανάμεσα στις μάρκες που πωλούνται στην ευρεία αγορά, 150 δερματολόγοι, Ισπανία.

Σαφή, τίμια και αληθινά

Δηλώνουμε τα συστατικά και τις διαδικασίες μας στους καταναλωτές μας και εξηγούμε τα επιστημονικά δεδομένα που στηρίζουν τη χρήση τους. Επιπλέον, συνεργαζόμαστε με κορυφαίους δερματολόγους για να εξασφαλίσουμε ότι τηρούν τα πιο αυστηρά και βιώσιμα πρότυπα.

Όλα τα προϊόντα Sanex παρασκευάζονται ώστε να συνεργάζονται με το δέρμα σας.

Όλα τα προϊόντα Sanex παρασκευάζονται ώστε να συνεργάζονται με το δέρμα σας

Χρησιμοποιούμε μόνο τα συστατικά που είναι αναγκαία για να βοηθήσουν το δέρμα σας να λειτουργεί στο μέγιστο του δυναμικού του. Αποφεύγουμε αυστηρά τη χρήση αλλεργιογόνων. Και μετά ελέγχουμε τα προϊόντα μας. Ξανά. Και ξανά. Και ξανά.

Τα συστατικά που χρησιμοποιούμε είναι εγκεκριμένα από δερματολόγους. Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι τα προϊόντα μας παρέχουν όντως το όφελος που ισχυρίζονται.

Παρακολουθούμε με μεγάλη προσοχή τα πιο πρόσφατα επιστημονικά ευρήματα για τα συστατικά, και αντιδρούμε αμέσως όταν εγείρονται αμφιβολίες σχετικά με τον αντίκτυπο ενός συστατικού ή μιας διαδικασίας στην υγεία ή στο περιβάλλον.

Όλα τα προϊόντα Sanex παρασκευάζονται ώστε να συνεργάζονται με το δέρμα σας.
Κατανοούμε τις ανάγκες του δέρματός σας

Κατανοούμε τις ανάγκες του δέρματός σας

Χρησιμοποιούμε την τεχνογνωσία μας για να αναπτύξουμε αφρόλουτρα, αποσμητικά και ενυδατικές κρέμες με σύνθεση που προσφέρει τη μεγαλύτερη φροντίδα.

Όλα τα προϊόντα μας είναι σχεδιασμένα για να βοηθούν το δέρμα σας να αποκαθιστά τη φυσική ισορροπία του pH. Για να ελαχιστοποιήσουμε τον κίνδυνο αλλεργικών δερματικών αντιδράσεων, θεσπίσαμε μια αυστηρή πολιτική στη χρήση αρωματικών ουσιών με στόχο να μειώσουμε την πιθανότητα ερεθισμών κατά τον καθαρισμό και τη φροντίδα ακόμα και του πιο ευαίσθητου δέρματος.

 

       

Κατανοούμε τις ανάγκες του δέρματός σας

Κριτήρια για τη χρήση αρωματικών ουσιών

Εφαρμόζουμε αυστηρά πρότυπα σε όλα τα προϊόντα μας, ώστε να εξασφαλίσουμε ότι είναι ήπια, ασφαλή και ευχάριστα κατά τη χρήση. Για να είμαστε βέβαιοι ότι όλα τα προϊόντα Sanex είναι κατάλληλα για κάθε τύπο δέρματος, η πολιτική μας για τη χρήση αρωματικών ουσιών υπερβαίνει τις Ευρωπαϊκές ρυθμιστικές απαιτήσεις.

Κριτήρια για τη χρήση αρωματικών ουσιών

Οι αρωματικές ουσίες των προϊόντων Sanex περιέχουν εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο από τις 26 αλλεργιογόνες αρωματικές ουσίες που ενδέχεται να προκαλέσουν δερματίτιδα εξ επαφής, όπως αυτές ορίζονται από την Επιστημονική Επιτροπή της ΕΕ για την Ασφάλεια των Καταναλωτών (SCCS) αναφορικά με τα καλλυντικά και τα μη εδώδιμα προϊόντα. Δεν αρκούμαστε, όμως, σε αυτό: εξασφαλίζουμε ότι περιέχουν εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο από περισσότερα από 89 γνωστά δερματικά αλλεργιογόνα.

Κριτήρια για τη χρήση αρωματικών ουσιών

Εγγυόμαστε ότι όλες οι αρωματικές ουσίες μας δεν είναι ούτε υπερβολικά άτονες ούτε υπερβολικά έντονες, και ότι συνεργάζονται αρμονικά με το δέρμα.

Η βιωσιμότητα αποτελεί ευθύνη μας

Ξέρουμε ότι οι πράξεις μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια. Αναπτύξαμε το πρόγραμμα Sanex Stewardship για να εξασφαλίσουμε ότι προστατεύουμε τους πόρους του πλανήτη μας με υπευθυνότητα και σεβασμό. Αυτό σημαίνει ότι αναλαμβάνουμε βασικές δράσεις που εγγυώνται την ειλικρίνεια και τη διαφάνεια σε όλα τα συστατικά, τους ελέγχους, τις συσκευασίες και τους προϊοντικούς ισχυρισμούς μας.

Οι προτεραιότητές μας για τον πλανήτη

Ανακυκλώνουμε, επαναχρησιμοποιούμε, ανανεώνουμε
Ανακυκλώνουμε, επαναχρησιμοποιούμε, ανανεώνουμε

Δίνουμε προτεραιότητα στη χρήση ανακυκλωμένων και ανανεώσιμων υλικών σε όλα τα προϊόντα και τις συσκευασίες μας.

Μειώνουμε το πλαστικό στις συσκευασίες μας
Μειώνουμε το πλαστικό στις συσκευασίες μας

Καινοτομούμε ενεργά για να μειώσουμε τη χρήση πλαστικών στις συσκευασίες μας. Ανάπτυξη συσκευασιών χωρίς πλαστικό, περαιτέρω αύξηση της χρήσης πλήρως ανακυκλωμένων πλαστικών μπουκαλιών, καπακιών και αντλιών, και παροχή επαναχρησιμοποιήσιμων και επαναγεμιζόμενων δοχείων, επενδύουμε συστηματικά στην πρωτοποριακή επιστημονική έρευνα και ανάπτυξη για να βελτιώσουμε τα προϊόντα μας και να τα καταστήσουμε πιο βιώσιμα.

Ελαχιστοποιούμε τα απορρίμματα
Ελαχιστοποιούμε τα απορρίμματα

Ελαχιστοποιούμε τον συνολικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο της εφοδιαστικής αλυσίδας μας, προσέχοντας να εξασφαλίσουμε ότι επιτυγχάνουμε τους στόχους μηδενικών αποβλήτων σε χώρους υγειονομικής ταφής και μείωσης της κατανάλωσης νερού και των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.

Ιχνηλασιμότητα
Ιχνηλασιμότητα

Υποστηρίζουμε τη χρήση βιώσιμων πρακτικών καλλιέργειας και συγκομιδής και προμηθευόμαστε όλα τα συστατικά μας από προμηθευτές που σέβονται τα ανθρώπινα και τα εργασιακά δικαιώματα.

Αυστηροί έλεγχοι
Αυστηροί έλεγχοι

Επιδιώκουμε να αναπτύσσουμε άκρως βιοδιασπώμενα προϊόντα και δεν πραγματοποιούμε ποτέ δοκιμές σε ζώα.

Αυστηροί έλεγχοι στο στάδιο της παρασκευής
Αυστηροί έλεγχοι στο στάδιο της παρασκευής

Όλα τα προϊόντα μας παρασκευάζονται σε εργοστάσια που πληρούν τα πρότυπα ορθής παρασκευαστικής πρακτικής (GMP) και διασφαλίζουμε ότι οι εργαζόμενοι στην παραγωγή έχουν καλή εκπαίδευση, διοικούνται σωστά και διαθέτουν ασφάλιση.

Τηρούμε τα αυστηρότερα πρότυπα βιωσιμότητας

Τηρούμε τα αυστηρότερα πρότυπα βιωσιμότητας

Όλα τα προϊόντα και οι διαδικασίες Sanex συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις κορυφαίων ρυθμιστικών αρχών και άλλων επαγγελματικών οργανισμών με τους οποίους συνεργαζόμαστε.