Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ

Γνωρίζουμε καλά πόσο σημαντικό είναι το δέρμα σας

Το δέρμα είναι αξιοθαύμαστο. Είναι το μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό όργανο στο σώμα μας. Μας προστατεύει, καθρεφτίζει την κατάσταση της υγείας μας και μας φέρνει σε επαφή με τους άλλους. Όσο καλύτερα γνωρίζουμε το δέρμα μας τόσο καλύτερα μπορούμε να το φροντίσουμε.

Στο Sanex, μελετάμε κάθε πτυχή του δέρματος και της λειτουργίας του και επιδιώκουμε συνεχώς να πρωτοπορούμε στις εξελίξεις που το αφορούν.

Συνεργαζόμαστε στενά με τους ειδικούς τους δέρματος –δερματολόγους, παιδιάτρους, ερευνητές και υπεύθυνους ανάπτυξης– για να σας προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες που βασίζονται σε αξιόπιστες επιστημονικές γνώσεις και τεχνολογία αιχμής.

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ
Κορυφαία εξειδίκευση, στα χέρια σας

Κορυφαία εξειδίκευση, στα χέρια σας

Οι ειδικοί μας στη φροντίδα του δέρματος σας προσφέρουν καθοδήγηση και συμβουλές, ώστε να φροντίζετε την επιδερμίδα σας και την επιδερμίδα όσων αγαπάτε με τον καλύτερο τρόπο. Διενεργούμε προηγμένες κλινικές έρευνες και μεταφράζουμε τα αποτελέσματα σε σαφή, συγκεκριμένα ευρήματα και ουσιώδεις συμβουλές που μπορείτε να κατανοήσετε και να εφαρμόσετε.

Μοιραζόμαστε μαζί σας όλα όσα έχουμε μάθει για τη φροντίδα του δέρματος. Είναι μέρος της αποστολής μας για να σας βοηθήσουμε σε αυτό που κάνετε καλύτερα από τον καθένα: να φροντίζετε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας.

 

ΔΕΡΜΑ: ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ

ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ

Το υγιές δέρμα οχυρώνει ολόκληρο το σώμα σας με έναν διπλό φραγμό προστασίας: αποκρούει τις εξωτερικές επιβλαβείς ουσίες και διασφαλίζει την εσωτερική υγρασία. Σας προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία, τη μόλυνση, τα βακτήρια, τους ιούς και άλλους βλαβερούς παράγοντες.

ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΜΟΝΩΣΗ

ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΜΟΝΩΣΗ

Το υγιές δέρμα διατηρεί σταθερή τη σωματική σας θερμοκρασία στους 37°C χάρη στον μηχανισμό της εφίδρωσης και τη συστολή και διαστολή των αγγείων.

ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ

ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ

Το δέρμα καλύπτεται από υποδοχείς που σας επιτρέπουν να αισθάνεστε το κρύο και τη ζέστη, τον πόνο και την ευχαρίστηση. Μαρτυρά την ψυχολογική σας κατάσταση και συνδέεται άρρηκτα με τη σωματική και τη συναισθηματική σας υγεία.

ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ
ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Το δέρμα σας μπορεί να αναγνωρίσει μολυσματικούς παράγοντες και να ενεργοποιήσει αμυντικούς μηχανισμούς.

ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΑΝΑΓΕΝΝΑΤΑΙ

ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΑΝΑΓΕΝΝΑΤΑΙ

Το δέρμα σας απομακρύνει τα νεκρά του κύτταρα σε καθημερινή βάση, αναπτύσσοντας μια νέα στοιβάδα επιδερμίδας ανά 28 ημέρες. Ακόμα και όταν κοιμάστε, το δέρμα σας συνεχίζει να εργάζεται με τους μηχανισμούς απολέπισης και ανανέωσης.

Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΥΓΙΟΥΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΥΓΙΟΥΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ 

Το δέρμα σας είναι ένα ανθεκτικό και σύνθετο όργανο, με αλλεπάλληλες στιβάδες ιστού, κολλαγόνου και αδένων. Αποτελεί ζωντανή αντανάκλαση της εσωτερικής υγείας και ευεξίας σας – ή το αντίστροφο.

Βοηθήστε το δέρμα σας να σας βοηθήσει

Βοηθήστε το δέρμα σας να σας βοηθήσει

Το πρώτο βήμα για να βοηθήσετε το δέρμα σας να λειτουργεί στο μέγιστο φυσικό του δυναμικό είναι να επιλέξετε προϊόντα που θέλετε να χρησιμοποιείτε καθημερινά, τα οποία να ταιριάζουν στον τύπο του δέρματός σας. Το υγιές δέρμα προσαρμόζεται στις αλλαγές των εποχών ή του περιβάλλοντος, ρυθμίζει την υγρασία και τη θερμοκρασία του σώματος και σας προστατεύει απέναντι στα εξωτερικά στοιχεία.

Η καθημερινή συστηματική φροντίδα του δέρματός σας ανανεώνει συνεχώς τη φυσική αντοχή της επιδερμίδας σας. Αφιερώνοντας στο δέρμα σας λίγο χρόνο κάθε μέρα, του δίνετε τη δυνατότητα να σας αφιερωθεί πλήρως.