Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ

Το υγιές δέρμα είναι βασικό συστατικό ευεξίας

Το δέρμα προστατεύει όλο το σώμα μας και καθρεφτίζει τη γενικότερη κατάσταση της υγείας μας. Συνδεόμαστε με τους άλλους μέσω της σωματικής επαφής. Αυτή η επαφή είναι αναγκαία για την ευεξία μας.

Το υγιές δέρμα είναι βασικό συστατικό ευεξίας.
Σχετικά με εμάς.

Σχετικά με εμάς.

Στο Sanex αφιερώνουμε όλη την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας στην ανάπτυξη των καλύτερων προϊόντων και υπηρεσιών, που υποστηρίζουν τις φυσικές διεργασίες του δέρματός σας, ώστε να παραμένει όσο το δυνατόν πιο υγιές και λειτουργικό.

Είστε μοναδικοί. Το ίδιο και το δέρμα σας.

Γνωρίζουμε ότι οι ανάγκες του δέρματός σας αλλάζουν τόσο με τα χρόνια όσο και ανάλογα με τις εποχές του χρόνου, το περιβάλλον ή την κατάσταση της υγείας σας. Πραγματοποιούμε συστηματικές έρευνες και αξιοποιούμε καινοτομίες, επιδιώκοντας να διευρύνουμε συνεχώς τις γνώσεις μας στον τομέα της υγείας του δέρματος, σε μια διαρκή προσπάθεια να αναπτύσσουμε βέλτιστες λύσεις για το δέρμα σας.

Τα προϊόντα μας

Η διαρκώς διευρυνόμενη σειρά προϊόντων μας στη φροντίδα του δέρματος έχει σχεδιαστεί, ώστε να σας βοηθά να φροντίζετε τον εαυτό σας και την οικογένειά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σε κάθε ηλικία και φάση ζωής, όλο το εικοσιτετράωρο.

ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ

Στη Sanex κατανοούμε την πραγματική δύναμη του δέρματος. Το δέρμα δεν μας προστατεύει απλώς. Θέτει επίσης τις βάσεις για τις πιο ισχυρές μορφές ανθρώπινης επικοινωνίας.
Το δέρμα μας θα ξεπερνά πάντα τη δύναμη μιας οθόνης: η χαρά της πραγματικής επαφής υπερβαίνει σύνορα, όρια και γενιές.

ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ
Το δέρμα μάς διδάσκει τα πρώτα μας μαθήματα

Το δέρμα μάς διδάσκει τα πρώτα μας μαθήματα

Είναι η πρώτη μας γλώσσα. Ερχόμαστε σε επαφή με τον κόσμο μέσω του δέρματός μας πολύ πριν μάθουμε να μιλάμε ή να ακούμε. Το δέρμα παίζει ζωτικό ρόλο στην ανάπτυξη του μεταιχμιακού συστήματος, του τμήματος του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνο για τη συναισθηματική μάθηση και μνήμη. Έτσι, όταν μια μητέρα παίρνει για πρώτη φορά στα χέρια της το νεογέννητο μωρό της, το δέρμα της μεταδίδει ήδη στο βρέφος τα πρώτα μαθήματα αγάπης, συμπόνοιας, ευγνωμοσύνης και χαράς. Από τη στιγμή που γεννιόμαστε και για το υπόλοιπο της ζωής μας, χρησιμοποιούμε τη δύναμη του δέρματος για να μεταδώσουμε συναισθήματα στους ανθρώπους γύρω μας.

Το δέρμα μάς διδάσκει τα πρώτα μας μαθήματα

Το δέρμα είναι πιο δυνατό από όσο νομίζετε

Μια ζεστή αγκαλιά, το απαλό βάρος μιας παλάμης πάνω στον ώμο μας, η αίσθηση ασφάλειας ενός χεριού που κουρνιάζει μέσα στο δικό μας.

'Ένα φιλί για το «καλωσόρισες», μια χειραψία που φωνάζει «ευχαριστώ», ένα πανηγυρικό χτύπημα ανάμεσα σε δύο ξένες παλάμες. Το προστατευτικό χέρι της μητέρας μας πάνω στην κοιλιά της πριν γεννηθούμε, και πολύ αργότερα ένα μικροσκοπικό δαχτυλάκι τυλιγμένο γύρω από τον γιγάντιο, συγκριτικά, δείκτη μας. Ένα φιλί για το «καλωσόρισες», μια χειραψία που φωνάζει «ευχαριστώ», ένα πανηγυρικό χτύπημα ανάμεσα σε δύο ξένες παλάμες. Το προστατευτικό χέρι της μητέρας μας πάνω στην κοιλιά της πριν γεννηθούμε, και πολύ αργότερα ένα μικροσκοπικό δαχτυλάκι τυλιγμένο γύρω από τον γιγάντιο, συγκριτικά, δείκτη μας.

 

Τα οφέλη που μας προσφέρει το δέρμα μας είναι ευεργετικά – έχει τη δύναμη ακόμα και να βελτιώσει την υγεία μας. Το καθημερινό χάδι ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα, μειώνει τυχόν φλεγμονές και πόνο και επιταχύνει την ανάρρωση μετά από ασθένεια. Επιπλέον, έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι επιμηκύνει το προσδόκιμο ζωής μας.

Το δέρμα έχει τη δύναμη να μειώνει το άγχος

Μια αγκαλιά διάρκειας μόλις 20 δευτερολέπτων κάθε μέρα –λιγότερο από όσο χρειαζόμαστε για να στείλουμε ένα email ή να ρίξουμε μια ματιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης– επιβραδύνει αμέσως τους παλμούς της καρδιάς και μειώνει την αρτηριακή πίεση. Έτσι, μας βοηθά να αισθανθούμε ήρεμοι.

Το δέρμα μας συμβάλλει σε τεράστιο βαθμό σε μια ζωή με περισσότερη υγεία, χαρά και μακροβιότητα. Φροντίζοντας το δέρμα μας προστατεύουμε και φροντίζουμε ό,τι πιο σημαντικό για εμάς.

Το δέρμα έχει τη δύναμη να μειώνει το άγχος

Για περισσότερο από 30 χρόνια, το Sanex προσφέρει σε εσάς και την οικογένειά σας τις καλύτερες λύσεις για υγιές δέρμα. Το δέρμα μας δεν σταματά ποτέ να μεγαλώνει και να αλλάζει. Όπως κι εμείς. Σήμερα, είμαστε πιο αποφασισμένοι από ποτέ να προσφέρουμε διαχρονική ποιότητα και πρωτοποριακή καινοτομία στην προσωπική φροντίδα.

To Sanex με λίγα λόγια

Με τη διαρκώς διευρυνόμενη σειρά προϊόντων μας στη φροντίδα του δέρματος αποτίουμε φόρο τιμής στη μοναδικότητα των ανθρώπων και στην ποικιλομορφία των τύπων και αναγκών του δέρματος.