Οι λειτουργίες του υγιούς δέρματος

Η Sanex γνωρίζει ότι το δέρμα των ανδρών διαφέρει από το γυναικείο και ότι το δέρμα της μασχάλης είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο. Γνωρίζουμε ότι ορισμένοι τύποι δέρματος χρειάζονται λίγη περισσότερη φροντίδα. Όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας, η Sanex σχεδιάζει προϊόντα που βοηθούν το δέρμα σας να διατηρείται σε άριστη κατάσταση έτσι ώστε να εκτελεί όλες τις βασικές λειτουργίες του.

Το δέρμα σας προστατεύει

Το υγιές δέρμα παρέχει σε όλο το σώμα σας ένα διπλό φράγμα προστασίας: κρατά τις επιβλαβείς ουσίες έξω, και κλειδώνει την υγρασία μέσα. Είναι η πρώτη γραμμή άμυνάς σας που σας προστατεύει από τραυματισμούς, ακτίνες UV, ρύπανση, βακτηρίδια, ιούς, μύκητες και άλλα βλαβερά ερεθίσματα.

Το δέρμα σάς παρέχει μόνωση από τη ζέστη και το κρύο.

Το υγιές δέρμα διατηρεί τη σωματική θερμοκρασία σταθερά στους 37°C με τον μηχανισμό της εφίδρωσης και τη σύσφιξη και διαστολή των αγγείων.

Το δέρμα είναι μέρος του ανοσοποιητικού σας συστήματος.

Μπορεί να αναγνωρίσει μολυσματικούς παράγοντες και να ενεργοποιήσει αμυντικούς μηχανισμούς.

Το δέρμα σάς δίνει τη δυνατότητα να αισθανθείτε.

Το δέρμα καλύπτεται από υποδοχείς που σας επιτρέπουν να αισθάνεστε το κρύο, τη ζέστη, τον πόνο και την ευχαρίστηση. Αποκαλύπτει το πώς νιώθετε, όταν είστε θυμωμένοι ή ντροπαλοί. Το δέρμα δεν είναι μια επιφανειακή υπόθεση, είναι αναπόσπαστα συνδεμένο με τη σωματική και συναισθηματική σας ευημερία.