υγεία του δέρματος

Συμβουλές για τη φροντίδα του δέρματος: Τα οφέλη της συνειδητής κατανάλωσης προϊόντων φροντίδας του δέρματος

Τα θρεπτικά συστατικά που καταναλώνουμε είναι εξίσου σημαντικά με αυτά που χρησιμοποιούμε για την περιποίηση της επιδερμίδας μας. Για αυτό τον λόγο προέκυψε το κίνημα της συνειδητής κατανάλωσης. Πρόκειται για μια σημαντική αρχή που θα σας βοηθήσει στην επιλογή των σωστών προϊόντων τα οποία σέβονται το δέρμα σας και προσφέρουν μια αίσθηση θρέψης και υγείας που διαρκεί. Συνεχίστε να διαβάζετε για να ανακαλύψετε περισσότερα σχετικά με τη συνειδητή κατανάλωση και ένα εύρος προϊόντων ειδικά σχεδιασμένων σε αυτό το πλαίσιο.

Συμβουλές για τη φροντίδα του δέρματος: Γιατί χρειάζεται να προσθέσετε τη λοσιόν σώματος στην καθημερινή φροντίδα του δέρματός σας

Τι είναι η συνειδητή κατανάλωση;

Με απλά λόγια, η συνειδητή κατανάλωση αφορά την επιλογή προϊόντων και εμπορικών επωνυμιών με μικρότερο αντίκτυπο στο περιβάλλον που δεν περιέχουν ορισμένα επιβλαβή συστατικά. Με το να επιλέγετε συνειδητά τι βάζετε μέσα και πάνω στο σώμα σας προστατεύετε τον εαυτό σας και τον πλανήτη . Για αυτό θα πρέπει να προτιμάτε προϊόντα με προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά που σέβονται το δέρμα σας.

Γιατί να ακολουθήσω τη συνειδητή κατανάλωση;

Ορισμένα συστατικά προϊόντων περιποίησης του δέρματος, ενδέχεται να προκαλέσουν ερεθισμό και ξηρότητα σε μερικά άτομα. Για αυτό είναι σημαντικό να γνωρίζετε ποια συστατικά περιέχουν τα προϊόντα που επιλέγετε και προπάντων, ποια συστατικά παραλείπονται.

Σειρά προϊόντων Sanex Zero%

Το Sanex έχει αναπτύξει μια σειρά προϊόντων φροντίδας του δέρματος που δεν περιέχουν ορισμένα συστατικά, με στόχο να μειώσει την πιθανότητα ερεθισμών. Έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τη συνειδητή κατανάλωση.

Αποσμητικά Sanex Zero%

Η σειρά Sanex Zero% περιλαμβάνει δύο αποσμητικά χωρίς αλουμίνιο. Τα αποσμητικά σπρέι περιέχουν 0% άλατα αλουμίνιου, 0% αιθυλική αλκοόλη, ενώ είναι και vegan. Τα εν λόγω συστατικά αφαιρέθηκαν δεδομένου ότι ενδέχεται να προκαλέσουν ή να επιδεινώσουν έναν δερματικό ερεθισμό. Αν αναζητείτε ένα αποσμητικό χωρίς αλουμίνιο με προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά που σέβονται το δέρμα, δοκιμάστε το Sanex Zero% Extra Control Roll On, που προσφέρει έως και 48 ώρες αποτελεσματικής προστασίας από τις οσμές.

Αφρόλουτρα Sanex Zero%

Αν αναζητείτε ένα αφρόλουτρο με βιοδιασπώμενη σύνθεση και προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά που σέβονται το δέρμα, δοκιμάστε τη σειρά αφρόλουτρων Sanex Zero%. Τα αφρόλουτρα δεν περιέχουν θειικά άλατα, χρωστικές ουσίες και σαπούνι. Επίσης, είναι vegan, έχουν 99% βιοδιασπώμενη σύνθεση και περιέχουν συστατικά 93% φυσικής προέλευσης. Ορισμένα συστατικά αφαιρέθηκαν επειδή ενδέχεται να προκαλέσουν δερματικό ερεθισμό για μερικά άτομα. Η σειρά περιλαμβάνει προϊόντα για γυναίκες, άνδρες και παιδιά. Δοκιμάστε το Sanex Zero% Sensitive Skin, ένα αφρόλουτρο χωρίς άρωμα που σέβεται το δέρμα και το περιβάλλον.

Λοσιόν σώματος Sanex Zero%

Το Sanex Zero% περιλαμβάνει μια λοσιόν σώματος χωρίς άρωμα που διατηρεί το δέρμα ενυδατωμένο και απαλό. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για το ευαίσθητο δέρμα και διαθέτει μια σύνθεση ταχείας απορρόφησης, εμπλουτισμένη με φυσικές ενυδατικές ουσίες και χωρίς χρωστικές που μπορεί να προκαλέσουν δερματικό ερεθισμό.

Κρέμα χεριών Sanex Zero%

Η κρέμα χεριών χωρίς άρωμα της σειράς Sanex Zero% είναι ειδικά σχεδιασμένη για ευαίσθητο δέρμα. Περιέχει προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά και είναι εμπλουτισμένη με φυσικές ενυδατικές ουσίες που διατηρούν το δέρμα απαλό και μαλακό, ενώ δεν περιέχει χρωστικές και αρώματα που μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμό.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ

Dr Zac Handler

Το ευαίσθητο και το πολύ ευαίσθητο δέρμα μπορεί να ερεθιστεί από παράγοντες όπως τα αρώματα, επιβαρυντικές χημικές ουσίες ή ακόμα και το σκληρό νερό